SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Okumak bize iyi gelecek

Güncelleme: 20:36 - 07.12.2023
Okumak bize iyi gelecek

Şirinyer’de kurulan ve kısa sürede vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Sokak Kütüphanesi, Bucalıların buluşma ve okuma noktası oldu. Kitapseverler, 7’den 70’e tüm kitlelere hitap eden eserler barındıran kütüphaneye okudukları kitaplarını bağışlayarak geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabiliyor.  

imgl3035-2.jpg

‘Okumak bize iyi gelecek’ sloganıyla ilçede yaşayan vatandaşların okuma alışkanlığını arttırmak için çalışan Buca Belediyesi, kentin en yoğun ve işlek yeri Şirinyer Pazaryeri girişinde kurduğu Sokak Kütüphanesi ile Bucalıların boş zamanlarını değerlendirmesine olanak sağlıyor. Hikaye, roman ve masal kitapları gibi tüm yaş gruplarına hitap eden eserlerin yer aldığı kütüphaneye Bucalılar okuduğu kitaplarını bağışlayabiliyor, okumak istediklerini de ücretsiz alabiliyor.

imgl3015-2.jpg

BULUŞMA NOKTASI OLDU

Arkadaşları ile genelde merkezi yerlerde buluştuklarını ve arkadaşlarını beklerken telefon ile ilgilenmek yerine Sokak Kütüphanesi ile kitap okuma şansı yakaladıklarını söyleyen gençler uygulamadan oldukça memnun. İstedikleri kitaba ulaşabildiklerini ve okudukları kitapları da bağışta bulunduklarını belirten gençler kütüphane için Buca Belediyesi’ne teşekkür etti.

1-611.jpg

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz