SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

“Omuz omuza çalışmamız bu kent için önemli”

Güncelleme: 20:01 - 07.12.2023
“Omuz omuza çalışmamız bu kent için önemli”

Günün ilk saatlerinde başlayarak belediye şantiyelerini tek tek ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışanların yeni yılını kutladı. Batur, Fuar Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen yeni yıl kutlama programında da çalışanlarla bir araya geldi.

Başkan Batur’un sabah erken saatlerde ilk durağı Gediz Şantiyesi oldu. Çalışanlara mutlu bir yıl dileyen Batur, Kale Fidanlık’a geçerek, görevli personele tek tek selamlaştı. Batur daha sonra Fuar Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen yeni yıl kutlama programında da farklı müdürlüklerde görev alan personelle buluştu.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Konak Belediyesi meclis üyeleri ve sendika temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Batur, seçimlerden önce belirlediği “Birlikte Konak” sloganını hatırlattı. Batur, “Konak’a çalışanlarımızla, belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, örgütümüzle, hemşerilerimizle omuz omuza hizmet üreteceğimizi söylemiştik. Göreve geleli dokuz ay oldu ve bu süreçte en dikkat ettiğimiz konulardan biri de bu oldu. ‘Birlikte Konak’ anlayışının en önemli unsurları da çalışanlarımızdır. Bu dokuz aylık dönemde bizimle, bizim belediyecilik anlayışımıza uyumla çalıştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun, yapacak çok işimiz var. Bizim dayanışmamız, birlikte omuz omuza çalışmamız bu kent için çok önemli. Sizlere güveniyorum. Hepimiz kentimiz için daha çok çalışacağız. Birlikte Konak anlayışımızla yeni yıla hazırız” diye konuştu

Konak Belediye Başkanlığı’na aday olduğu dönemde kentin tarihi misyonuna ve değerlerine sahip çıkma sözü verdiğini de hatırlatan Batur, şunları söyledi:

“O dönem altını çizerek kentin eski şehir dediğimiz alanı içinde gökdelen tarzı yapılaşmaya izin vermeyeceğimizi de belirtmiştik. Süreç içinde Pasaport’taki gökdelenle ilgili çalışmalar başlayınca da bu irademizi ortaya koyduk. İçimize sinmediğini, yapının kentin merkezine bıçak saplanmış gibi durmasına izin vermeyeceğimizi kesin ve net bir dille anlattık. O gökdelenin, o noktada,  kente, kentliye bir şey katmayacağını hepimiz biliyoruz. Aksine kentin siluetinin, tarihi değerlerinin, Kadifekale’de 20 bin kişilik tiyatronun ortaya çıkarılması için yapılan çalışmaların önüne geçecek. Buradaki gücümüz, halkımızdan, meclis üyesi arkadaşlarımızdan, sivil toplum örgütlerimizden, odalarımızdan, sendikalarımızdan ve çalışanlarımızdan aldığımız güçtür. Bu kent sahipsiz değil. Her önüne gelen, her istediği yere gökdelen yapacak diye bir mimari anlayış olamaz. Konaklı bize bir görev verdi ve kente sahip çıkmamızı istedi. Ben Konak’a sahip çıkmak için oy istedim. Hemşehrilerim bize sahip çıktı. Biz de kentimize sahip çıkacağız. Bizim duruşumuz bu. Ben belediye başkanı olduğumuz sürece de böyle bir uygulama olmayacak.”

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz