SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

“Pembe Top”un bu yılki gönüllüsü Pınar Deniz

Güncelleme: 19:46 - 07.12.2023
“Pembe Top”un bu yılki gönüllüsü Pınar Deniz

Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü tarafından organize edilen “Pembe Top Sahada” projesi bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirilecek. Meme kanserinde erken tanı farkındalığı için sembol haline gelen “Pembe Top” ise oyuncu Pınar Deniz’e emanet edilecek. Projenin gönüllü destekçisi Pınar Deniz’in elinden havalanacak “Pembe Top” ile farkındalık katlanacak. Pınar Deniz, 21 Ekim tarihli Anadolu Efes Spor Kulübü – ALBA Berlin karşılaşmasını Pembe Top ile yapacağı hava atışıyla başlatacak.

Tüm dünyada “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak anılan Ekim ayında düzenlenen projede Pembe Top, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün ALBA Berlin ile oynayacağı Euroleague maçında tekrar sahada olacak. Projenin bu yılki gönüllü destekçisi başarılı oyuncu Pınar Deniz, 21 Ekim tarihinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Pembe Top ile yapacağı hava atışıyla başlatacak. 

Deniz’den “Bana olmaz demeyin” çağrısı

Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Pınar Deniz “Pembe Top” ile objektiflerin karşısına geçti.  Deniz, projenin bir diğer destekçisi, ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’a poz verdi. Meme kanserinde erken tanı farkındalığının yükseltilmesine katkı sağlayabileceği için mutlu olduğunu söyleyen Pınar Deniz, “Projeye dahil olduktan sonra konuyla ilgili daha çok bilgi edindim. Ne yazık ki meme kanseri çok sık görülen bir kanser türü ancak biliyoruz ki erken tanı tedavide başarı oranını yükseltiyor ve bu hayati bir anlam taşıyor” dedi.  Bu yıl Pembe Top ile tüm kadınlara seslendiğini hatırlatan Deniz, “Özellikle 40 yaşından sonra yılda bir kez doktor kontrolüne gitmek hem kendimize hem de sevdiklerimize borcumuz. Sağlığımız için korkmadan, aksatmadan, ‘bana olmaz’ demeden kontrollerimizi yaptırmalı ve etrafımızdaki tüm kadınları da aynı davranışa teşvik etmeliyiz. 21 Ekim’de farkındalığı yükseltmek için hava atışını tek başıma yapacağım ama ekranları başından, tribünlerden sesimi duyan tüm kadınların benimle birlikte olacağını biliyorum. Bu önemli mesajı birlikte yaygınlaştıracağız” diye konuştu.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz