SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Poster Baskısında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Güncelleme: 19:58 - 07.12.2023
Poster Baskısında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Çoğunlukla 50×70 cm veya 70×100 cm boyutlarında olan posterlerin yapışkanlı ve yapışkansız olmak üzere iki farklı çeşidi bulunmaktadır. Aynı zamanda kağıt kalitesi ve türüne göre de birçok farklı çeşidi bulunan posterler, büyük bir olayın ufak bir maliyet ile büyük kitlelere ulaştırılmasını amaçlayan afişlerdir.

Poster tasarımı oldukça önemli ve dikkat gerektiren bir süreçtir. Sokaklardan geçerken sağınıza solunuza baktığınızda duvarlarda sayısız ve birbirinin kopyası sayılabilecek kadar benzeyen bir sürü poster görebilirsiniz. Aynı sizin geçip gideceğiniz gibi birçok insan da bu posterlere bakmadan geçmektedir. Halbuki iyi tasarlanmış bir poster, kendini belli etmekle beraber nihai amacı olan insanlara belirli bir etkinliği tanıtmak görevini de yerine getirmektedir. Bu nedenle posterinizin insanların dikkatini çekecek, onların akıllarında yer edinecek bir tasarıma sahip olması oldukça önemlidir.  

Poster Yapımı ve Fiyatı

Posterlerin yapım sürecinde tasarım sürecinizin ardından posterinizin dış materyalini belirlemeniz ve baskıya gönderilmesini beklemeniz gerekmektedir. Bu aşamada da yine kağıt cinsini seçmeniz ve baskı türüne karar vermeniz gerekmektedir. Kabartmalı ve parıltılı bir baskıyı tercih edebileceğiniz düz ve daha sade renklere sahip bir baskıyı da tercih edebilirsiniz. Ayrıca kağıdın boyutunu da yukarıda bahsettiğimiz ölçülere göre seçebilir ya da üçüncü bir seçenek olan A3 boyutunda yani 29,7×42,0 cm boyutunda basılmasını isteyebilirsiniz. Bundan sonraki süreç ise profesyonel ekip arkadaşlarımız tarafından tamamlanmakta ve mümkün olan en kısa süre içerisinde posterleriniz elinize geçmektedir.

Bir poster tasarımı ve yapımı demek aslında posterin rengini, boyutunu, içeriğini, yazılarının fontunu ve bunlar gibi birçok ufak ama önemli detayı belirlemek ve hepsini güzel bir uyum içerisinde postere işlemek demektir.

Sizler de poster baskı siparişleriniz oluşturmak için https://www.basyolla.com/poster adresini ziyaret edebilir, yükleyeceğiniz tasarımlarla posterlerinizi hızlıca edinebilirsiniz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz