SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

“Renklerin Terapisi” sergisi açılıyor

Güncelleme: 19:46 - 07.12.2023
“Renklerin Terapisi” sergisi açılıyor

İnsanlık tarihi kadar eski bir bilgi olan “renklerin sembolik kullanımı”nın farklı duyguları açığa çıkardığı gerçeği, Memorial Bahçelievler Hastanesi’nde sağlık mottosu olmaya devam ediyor. Memorial Bahçelievler bu defa katılımcılarına, hastalarına ve meraklılarına “Renklerin Terapisi” isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

Solo Resim Sergisi olan “Renklerin Terapisi” Memorial Sağlık Grubu ve Ovooart işbirliğinde görücüye çıkıyor. Memorial Bahçelievler Hastanesi Sanat Galerisi’nde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan sergi 13 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında tüm meraklılarını bekliyor.  

“Kainatın her zerresine vurulmuş mühür”

“Renklerin Terapisi” Ressam Turan Büyükkahraman’ın eserlerinden oluşuyor. Resimler, her rengin titreşimi, frekansı ve o rengin kendine ait manyetik bir imzasını içeriyor. Ressam Büyükkahraman resimlerinde bu imzayı “insanlık tarihinin ilk dönemlerinden bu güne kadar gelen, kainatın her zerresine vurulmuş bir mühür” olarak tanımlıyor.

Sergide ağırlıklı olarak, renklerin frekanslarını mavi, kırmızı, turuncu ve yeşil tonları betimliyor. Meraklılarına görsel bir şölen sunan eserler; kurallarını insani zevklerin belirlediği ve ruhi sezgilerin süslediği içsel bir öğretiyi anlatmaktadır. Tuval üzerine akrilik boya ile hazırlanmış resimlerden oluşan “Renklerin Terapisi” isimli sergi, renklerin sembolik kullanımı ile sanatseverlerde farklı duyguları ortaya çıkarmaktadır.

13 Ekim tarihine kadar Memorial Bahçelievler Hastanesi Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak sergi, sanatseverleri renklerin frekansı ile tanıştıracak.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz