SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

“Resim ve Fotoğraf Kardeşliğinde Kadın” sergisi açıldı

Güncelleme: 19:46 - 07.12.2023
“Resim ve Fotoğraf Kardeşliğinde Kadın” sergisi açıldı

“Resim ve Fotoğraf Kardeşliğinde Kadın” adlı sergi, Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. 6 Kasım tarihine kadar devam edecek olan sergide, ressam Ayşe Hilal Bilal ve fotoğraf sanatçısı Haşmet Demirbil’in ortak çalışmaları yer alıyor. Orhan Peker Sanat Galerisi’nde yapılan açılışa, Ayvalık Belediyesi Başkan yardımcısı Tülay Çankaya, başkan yardımcısı Ersan Bahar, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar ve Kültür İşleri Müdürü Ayşe Urul katıldı.

Ayşe Hilal Bilal açılışta yaptığı konuşmada, ressamlığın yanı sıra avukatlık mesleğine de devam ettiğini belirterek, lisede başlayıp hukuk öğrenimini gördüğü yıllarda devam eden resme olan ilgisini, usta sanatçılardan aldığı eğitimlerle pekiştirdiğini dile getirdi. Hilal Bilal, ilk sergisini 2010 yılında açtığını hatırlattı ve realist tarzdan etkilenerek figüratif tablolar yapmaya başladığını ifade etti.

Fotoğraf sanatçısı Haşmet Demirbil ise konuşmasında kendisini “fotoğraf koçu” olarak tanımladı. 1963 yılında fotoğraf çalışmalarına başladığını, temel eğitimler aldıktan sonra fotoğraf çekimlerinin kendisi için bir tutku haline dönüştüğünü dile getiren Demirbil, çok sayıda sergiye imza attığını, Türkiye’nin çeşitli derneklerini ziyaretlerinde, sergileriyle beraber bölgenin turizm tanıtım elçiliğini de üstlendiğini bunu fotoğraf ve köşe yazılarıyla sürdürdüğünü ifade etti.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz