SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Selçuk’ta leylekler artık daha huzurlu

Güncelleme: 20:22 - 07.12.2023
Selçuk’ta leylekler artık daha huzurlu

Selçuk’un Kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Baharın müjdecisi olarak bilinen ve Selçuk’un simgesi haline gelen Leyleklerin, mevcut yuvalarında temizlik çalışması başlattı, bozulan yuvaları yeniden yapılmasını sağladı.

leylekler-artik-daha-huzurlu-(3).jpeg

Hafta sonu Leylek yuvalarını kontrol eden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bakımsız olan tüm yuvaları yeniden düzenlenmesini için gerekli çalışmayı başlattı. Leyleklerin, daha huzurlu olabilmeleri için sağlıklı bir ortamın şart olduğuna dikkat çeken Başkan Sengel, “İlçemizin vazgeçilmezidir Leylekler… Bize her yıl Baharı müjdeleyen ve ilçemizin de sembolü haline gelen Leyleklerimize daha sağlıklı ve huzurlu bir ortam yaratmaya çalıştık” dedi.

filiz-ceritoglu-sengel-selcuk’un-ilk-kadin-belediye-baskani-oldu.jpg

Her yıl Mart ayında Türkiye’ye gelen leyleklerin, yazı geçirdikten sonra Eylül ayının ortasına kadar kışı geçirmek üzere Afrika kıtasına göç ettiklerine dikkat çeken Başkan Sengel, “İklimiyle, yerleşim alanıyla o kadar güzel bir ilçede yaşıyoruz ki, onları uçarken görünce baharın geldiğini anladığımız Leylekler, artık ilçemizin birer parçasıdır. Bu nedenle onlar huzurlu olunca bizler de huzurlu oluyoruz. İlçemiz ile bütünleşmiş olan Leyleklerimizi de gerekli ilgiyi göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

İklimi ve yerleşim yeriyle dünyaca ünlü Kent olan ve yaz aylarına sayılı günler kala Selçuk’a akın eden Leyler, Selçuk semalarında oluşturduğu görsel şölen ile yerli ve yabancı misafirlerin de vazgeçilmez birer parçası haline geliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz