SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Sigara Fiyatlarına Yeni Zam Haberi: KT&G Grubu 5 TL Zam Yapacak

Güncelleme: 19:34 - 07.12.2023
Sigara Fiyatlarına Yeni Zam Haberi: KT&G Grubu 5 TL Zam Yapacak

Haziran ayının ilk haftasında PM grubu sigaralara yapılan 5 TL’lik zam, satış fiyatlarına da yansımış ve PM grubunun en ucuz sigarasının fiyatı 37 TL’ye, en pahalı sigarasının fiyatı ise 43 TL’ye yükselmişti. PM grubunu takiben, BAT grubu sigaralara da 5 TL’lik zam gelmişti.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada, “Bir gruba daha 5 TL zam geldi. Sigara fiyatları artmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamayla birlikte, KT&G grubunun sigara fiyatlarına yapılan son zamın da haberi duyurulmuş oldu. KT&G grubuna yapılacak olan 5 TL zam, bugünden itibaren sigara raflarına yansıyacak.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz