SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Sticker Etiketler ile Markanızı Öne Çıkarın

Güncelleme: 19:58 - 07.12.2023
Sticker Etiketler ile Markanızı Öne Çıkarın

Sticker etiketler genellikle kuşe kâğıda yapılır. Kuşe kâğıt, normal kâğıda göre daha dayanıklıdır. Sağlıklı koşullar altında yapıştırılan ya da kullanılan sticker etiketler görsel açıdan tanıtımınızı yapmanız için oldukça faydalıdır.     

Markalar Ne İçin Sticker Etiket Kullanır?

Markanıza ya da kendinize özel sticker çıkartmanız, logonuzun veya isminizin akılda kalıcı olmasını sağlar. Sticker baskı ile ürün ya da hizmet tanıtımını etkili biri biçimde yapabilirsiniz. Dikkat çekici olan sticker etiketler, markanın akılda kalıcı olmasına ve ulaşılabilirliğine yardımcı olur. Yapışkan sticker etiketler, kapı, duvar, cam gibi ev veya ofis bölümlerine yapıştırılabilir ve daha fazla dikkat çekici bir hale getirilebilir. Markalarının kullanımını tekdüze olarak sınırlandırmak istemeyen kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği sticker etiketler, ön plana çıkmak isteyen müşterilerin kullanmış olduğu tanıtım ve iletişim öğelerinin başında gelmektedir.

Sticker Etiket Tasarımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sticker etiket tasarımında dikkat edilmesi gereken hususların başında etiket tasarımı ölçüleri gelmektedir. Sipariş vereceğiniz sticker etiketin hizmet edeceği amaca göre boyutunu belirlemeniz gerekmektedir. Sticker etiket tasarımında pek çok model seçeneği vardır. Kullanılacak kâğıdın boyutuna göre baskı ölçüsü değişkenlik gösterebilir. Etiket seçimini yaparken, farklı etiket türlerinden anlıyor olmak gereklidir. Sticker etiketler görsel yönü ile ön plana çıktığından, tasarımını yaptıracağınız markanızı seçmeli ve ona göre boyut tercihi yapmalısınız. Dış mekânlarda kullanacağınız yapışkanlı stickerları dayanıklı olması için içeriden yapıştırmaya özen göstermelisiniz. Böylelikle rüzgâr, yağmur gibi dış etkenlerden kendini koruyan sticker etiketiniz uzun süre dayanıklı bir şekilde istediğiniz yerde durabilecektir. İçeriden yapıştıracağınız sticker etiketin ön yüzünün yapışkanlı olmasına dikkat etmeniz gerekir.  

Sticker Etiket Fiyatları Nasıldır?

Hangi sektör olduğu fark etmeksizin, her sektör için sticker etiket baskısı yaptırabilirsiniz. Sticker etiket fiyatları ebat ve adede göre değişkenlik göstermektedir. Kesim şeklinin nasıl olduğu ve sticker etiketinizin yapışkan özelliğine sahip olup olmaması gibi özellikler fiyat farklılıklarına yol açabilmektedir. Düz kesimli sticker etiketler, özel bıçaklı kesim yapılan stickerlara göre daha kolay yapılabilmektedir. Bu da, uygulanan işlemlerin fiyata yansıması konusunda farklılıklar içerebileceği anlamı taşımaktadır.  

Sizler de sticker etiket baskılarınız için Basyolla.com ile çalışabilirsiniz.https://www.basyolla.com/sticker adresini ziyaret ederek yükleyeceğiniz tasarımlarınızla siparişinizi verebilirsiniz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz