SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Toprak Mahsulleri Ofisi, 2023-2024 Buğday ve Arpa Satış Fiyatlarını Açıkladı

Güncelleme: 19:36 - 07.12.2023
Toprak Mahsulleri Ofisi, 2023-2024 Buğday ve Arpa Satış Fiyatlarını Açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2023-2024 satış sezonunda hasat edilen ve önceki yıllardan devreden buğday ve arpa stokları için geçerli olacak satış fiyatlarını duyurdu. TMO’nun internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, 21 Haziran tarihinde yapılan duyuruda, üreticilerden alınan ürünlerin satış fiyatının belirlenirken, alım fiyatına her türlü maliyetin eklenerek hesaplanacağı ifade edildi.

Sanayicilerin ve hububat ticaretiyle uğraşan sektörün bu durumu göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarını hasat döneminde karşılamalarının tavsiye edildiği belirtilen açıklamada, “Hasat ve ürün arzının yoğun olduğu bu süreçte, üreticilerimiz ve sektör temsilcileri bilgilendirilmeli. Bu kapsamda, 2023 yılında hasat edilen ve önceki yıllardan devreden buğday ve arpa stokları için 2023-2024 satış sezonu başında uygulanacak fiyatlar açıklandı” denildi.

Makarnalık buğday için ton başına 10.200 TL, ekmeklik buğday için ton başına 9.350 TL ve arpa için ton başına 7.725 TL olarak belirlenen yeni satış fiyatlarının üreticiler ve sektör için önemli bir referans olduğu ifade edildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz