SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Trabzonspor Dimitrios Kourbelis ile 2+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Güncelleme: 19:35 - 07.12.2023
Trabzonspor Dimitrios Kourbelis ile 2+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Panathinaikos’tan ayrılan 29 yaşındaki yetenekli futbolcu, kulübün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bir videoyla taraftarlara tanıtıldı. Kourbelis, Trabzonspor’a katıldığı için mutluluk duyduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Bordo-mavili kulüp, Kourbelis ile yapılan anlaşmanın 2+1 yıllık olduğunu duyurdu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için 2023-24 sezonunda 950 bin euro, 2024-25 sezonunda ise 1 milyon euro ücret ödeneceği belirtildi. Ayrıca, opsiyonun kullanılması durumunda 2025-26 sezonunda ise 1.1 milyon euro ödeme yapılacağı Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirildi.

Kourbelis’in transferiyle ilgili videoda yer alan açıklamalarında, “Merhaba Trabzonspor taraftarı. Sizlerin arasına katıldığım için mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Bize her yer Trabzon” sözlerine yer verildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz