SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

TransAnatolia’nın startını Başkan Kurt verdi

Güncelleme: 19:55 - 07.12.2023
TransAnatolia’nın startını Başkan Kurt verdi

Eskişehir’den başlayarak, Kars’ta sona erecek TransAnatolia Rally Raid’e bu yıl Türkiye, Libya, Hollanda ve İngiltere’den toplam 39 motorsiklet, 19 otomobil, 4 SSV, 5 Quad ve 3 kamyon olmak üzere 70 araç ve 96 yarışmacı katılıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en zorlu yarışlarından birisi olan TransAnatolia Rally Raid, Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenen tören ile start aldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı törende TransAnatolia Genel Koordinatörü Burak Büyükpınar, Eskişehir’de olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Hem yerel yönetimlerin hem de federasyonun destekleri bizler için çok kıymetli. Yarışmamıza evsahipliği yaptığınız ve güzel misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz” dedi. 

 

TRANSANATOLİA YARIŞLARININ STARTLARI ODUNPAZARI’NDAN VERİLECEK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt törende yaptığı konuşmada böyle bir organizasyonun başlangıcı olarak Odunpazarı Meydanı’nın seçilmesinin çok önemli olduğunu söyleyerek, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’na teşekkür etti. Burak Büyükpınar’la yaptıkları görüşmeler sonucunda, bundan sonra TransAnatolia yarışlarının startlarının Odunpazarı’ndan verileceğinin müjdesini veren Başkan Kurt, yarışmacılara “Gittiğiniz her yere Eskişehir’den sevgilerimizi, saygılarımızı, barış ve demokrasi dileklerimizi götürün” dedi.

Tüm yarışmacılara başarılar dileyen Başkan Kurt, Türk Bayrağı sallayarak, TransAnatolia Rally Raid’in startını verdi.

 

 

 

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz