SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Yaz Bilim Atölyeleri Bornova’da devam ediyor!

Güncelleme: 20:09 - 07.12.2023
Yaz Bilim Atölyeleri Bornova’da devam ediyor!

Bornova Belediyesi’nin Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde düzenlediği Yaz Bilim Atölyeleri devam ediyor. 11-14 yaş arasındaki çocukların katıldığı atölyelerde; astronomi, fizik, kimya, biyoloji ve fosil bilim alanlarında uygulamalı çalışmalar yapılıyor.

dsc_1775.jpg
Bornova Belediyesi’nin çocukların eğitimi için verdiği destekler aralıksız devam ediyor. Kış döneminde okullara destek kursları ve bilim sınıfları açılırken, yaz döneminde de eğlenceli bilim atölyeleri ile çocukların tatillerine renk katıyor.  11-14 yaş arası çocuklar için Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde düzenlenen ‘Yaz Bilim Atölyeleri’ uygulamalı eğitim veriyor.

mg_9516-1.jpg

Eğlenerek öğrenme imkanı sunan atölyelerden yararlananlar; astronomi, fizik, kimya, biyoloji ve fosil bilim alanlarında uygulamalı çalışmalar yapıyor. Atölyelere katılanlar elektrik ile ilgili bilimsel deneyler, teleskoplarla güneş gözlemi, genetik atölyesi, kimyasal tepkimeler gibi alanlarda eğitim görüyor. 

Sabun ve koku yapımı, mutasyon oyunu ve çiçekten DNA alma gibi bilgileri   uygulamalı olarak öğrenmek isteyenler Bornova Belediyesi’nin 999 29 29 numaralı telefonundan dahili 3300’ı arayarak sınıflara kaydını yaptırabiliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz