SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Yelken Yaz Okulu’na gençlerden yoğun ilgi

Güncelleme: 20:10 - 07.12.2023
Yelken Yaz Okulu’na gençlerden yoğun ilgi

Yapılan anlaşma çerçevesinde takımın yarış yelkenlerinin yenileri alınarak firma logoları sergilendi. Burç Restaurant’ın bu sponsorluğu da gerek Teos Yat Yelken Kulübü için gerekse kendi şirketleri bakımından büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Şirket Sahibi Altan Özdemir şöyle konuştu. “Böylesine önemli spor aktivitelerin artmasına yönelik sadece bizler değil birçok firmaya da örnek olmasını dileriz. Amacımız çocuklarımızın kötü alışkanlıklarından korunarak spor aktiviteleri ile topluma daha faydalı bireylerin yetişmesini sağlamak, bizler de elimizden gelen ne gelirse yapacağız.” Dedi. Başta kulüp başkanımız Tamer Bey olmak üzere tüm çocuklarımıza takımlarında başarılar diliyorum.” Dedi.  

whatsapp-image-2019-08-06-at-14.55.49-(1).jpeg

Yelken Yaz Okulu’na gençlerden yoğun ilgi

Seferihisar Belediyesi  ve Teos Marina Yelken Kulübü işbirliğiyle yapılan ‘Yelken Yaz Okulu’na çocuklar ve gençler yoğun ilgi gösterdi.  İster yaz sezonu isterse 12 boyunca süren eğitim programına çok sayıda öğrenci katıldı. 7 yaş itibariyle kayıtları süren yelken kulübüne eğitim programı ile gençler yaz aylarını yaşama fırsatı yakaladı.

Teos Marina yelken Kulübü hocası Tamer Başlığ yaptığı açıklamada “7-11 yaş grubundaki yüzme bilen çocuklar için, güvenli ve eğlenceli bir şekilde yelken sporunu öğretmeye yönelik başlattığımız etkinlik çocuk ve gençlerin büyük beğenisini kazandı.  ‘Yelken Yaz Okulu’ projesinde çocuklara hafta içi her gün 10.00 ile 12.30 saatleri akşam 19:00  arasında teorik ve pratik görülen gruplara ayırdıklarını belirten Başlığ,  Eğitimlerde çocuklar yelken sporunu yaparken aynı zamanda doğaya nasıl uyum sağlayacaklarını öğrenip, sorunlar karşısında doğru ve hızlı karar verme yeteneklerini de geliştirebiliyor. Takım olarak sorumluluk almanın bilincine de varan çocuklar, görev paylaşımının önemini de kavramış oluyor.” Dedi. 

whatsapp-image-2019-08-06-at-14.55.49-(2).jpeg

Teorik eğitimde; denizde can ve mal emniyeti, yelken teorisi, rüzgar kuvveti ve yönü, kavrama, seyir kuralları, terimler, rotalar ile bilgileri de öğrenmiş oluyorlar. Pratik eğitimde ise optimisti tanıma, donatma, denizci düğümleri, tekneye hakim olma, seyir teknikleri, tramola – kavança atma, dümen hakimiyeti, dümensiz tekne kullanımı, bedensel müdahalenin tekneye seyir etkileri, farklı rüzgar yönlerine göre yanaşma, şamandıra dönüşleri ve yetenek geliştirici bilgiler veriliyor. Sertifikalı antrenörler ve güvenlik botları eşliğinde denize açılan genç yelkenciler, hem öğrendiklerini uygulama fırsatı yakalayıp, hem de tatillerini spor yaparak geçirme imkanı yaşadılar. Her dönem 20+5 olmak üzere toplamda 75 kursiyerin kabul edildiği “Yelken Yaz Okulu” etkinliği 2 dönem daha uygulamaya devam edecek.

whatsapp-image-2019-08-06-at-14.55.49.jpeg

TEOS MARİNA YELKEN KULÜBÜ YARIŞLARA HAZIR

Yelken Kulübü Başkanı Tamer Başlığ, çocukların katılacağı yarışlardan bahsetti. “13 Eylül’de Türkiye Şampiyonluğu yalı kavak ile Teos Marina Yelken Kulübü olarak yarışacağız. Daha sonra 10 Ekim Atina Yunanistan Şampiyonluğu Teos Yelken Kulübü olarak yarış yaparak bölgemizi temsil edeceğiz.” Dedi. 

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz