SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Yunusemre Belediyesi Burak’ı sevindirdi

Güncelleme: 20:00 - 07.12.2023
Yunusemre Belediyesi Burak’ı sevindirdi

Çünkü yerel seçimlerde oy veren vatandaşlar, rutin hizmetlerin yanında bir belediye başkanından sıkıntılı günlerinde de yanlarında olmasını bekliyor. Örneğin çocuğu olduğunda tebrik, bir yakını öldüğünde taziye bekliyor. Bu da vatandaş olarak hem kendisinin hem de kentin sorunlarını çözmeye söz vermiş birisinden beklentisi. O nedenle yaptığı hizmetler kadar halkın gönlüne hitap edecek davranışlar sergileyen Belediye başkanları da kalıcı oluyor.

Çöp Kamyonuna Bindi Arzusu Gerçekleşti

Vatandaşların gönlünde iz bırakacak işlerden birisini de Yunusemre Belediyesi gerçekleştirdi. Yunusemre Belediyesi, 14 yaşındaki zihinsel geriliği bulunan Burak Karaca’nın çöp kamyonu binme isteğine duyarsız kalmadı. O çok istediği çöp kamyonuna binen Burak’ın heyecanı ise görülmeye değerdi.

Yunusemre ilçesinde yaşayan ve Mental Retardasyon (Zihinsel Gerilik) sorunu bulunan 14 yaşındaki Burak Karaca, çöp kamyonlarını çok seviyor. Burak’ın babası Şahin Karaca Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne başvurarak oğlunun çöp kamyonuna bindirmelerini istedi. Engelli gencin isteğini yerine getiren belediye ekibi, Burak ve babasını evinden alarak yeni belediye şantiyesine götürdü. Şantiyede çöp kamyonuna binen Burak ve babası kamyon ile gezerek tur attı.

Çöp Kamyonlarını Çok Seviyor

Çöp kamyonuna binen Burak’ın heyecanı gözlerinden okunurken ; oğlunun talebini yerine getiren Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür eden Baba Şahin Karaca da duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Oğlum 14 yaşında kendisinde Mental Retardasyon var. Çöp kamyonlarını çok seviyor. Her gördüğünde peşinden gitmeye çalışıyor. Biz de Yunusemre Belediyesine gelerek oğlumuzun çöp kamyonuna binme isteğini ilettik. Belediye ekipleri bizi kırmadı. Burak’ı çöp arabasına bindirdik ve gezdirdik. Burak çok sevindi. İsteğimize kayıtsız kalmayan başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere Yunusemre Belediyesine teşekkür ediyorum.” Engelli genç ile yakından ilgilenen Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan ise Burak’ın isteğini yerine getirmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

 

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz