Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Facebook Twitter Instagram
    Haber Peri
    Anasayfa » İzmir’de kasırga alarmı
    Çevre

    İzmir’de kasırga alarmı

    Haber PeriBy Haber PeriEylül 28, 2018Yorum yapılmamış1 Min Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Türkiye, Ege Denizi’nden gelen fırtınalı havaya karşı önlem alırken tehlikeye ilk maruz kalacak illerden biri olan İzmir’de hazırlık ve önlem çalışmaları sürüyor. 

    İzmir’de olabilecek afete karşı kriz masası oluşturuldu ve valilik koordinasyonunda kurumlar teyakkuza geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi de İlçe belediyeleriyle birlikte hazırlıkları tamamlıyor.

    İZMİR BÜYÜKŞEHİR’DEN FIRTINA TEYAKKUZU!

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, CNN Türk Ana Haber’de yaptığı açıklamada belediyenin tüm birimleriyle hazır olduğunu söyledi.

    Gökçe, “İtfaiye ekipleri hazır. İZSU, Fen işleri ve Park Bahçeler Daire Başkanlığı da tüm çalışmaları yaptı. İlgili birimlerde tüm izinleri kaldırdık. Umarım bir kötü hadise yaşanmaz. Kriz masası oluşturduk. Diğer kurumlarla koordineli çalışıyoruz. Biz de yakından izliyoruz. Fırtınanın ne getireceğini bilmiyoruz. İzmir olarak her şeye hazırız. Aşevleri ve sosyal hizmet birimlerimiz de gerekli çalışmaları tamamladı” dedi.

    Gökçe, vatandaşları da uyarırken özellikle çatı, balkon ve saksılar dahil binalardaki tüm eklentilerin gözden geçirilmesini istedi.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Haber Peri
    • Website

    Related Posts

    Ankara Valiliği Orman Yangınlarıyla Mücadele İçin Ormanlara Girişleri Yasakladı

    Temmuz 3, 2023

    Japon Deprem Uzmanı İstanbul Depremi ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

    Haziran 25, 2023

    İstanbul’da Ormanlık Alanlara Girişler Yangın Önlemi Amacıyla Yasaklandı

    Haziran 23, 2023

    Leave A Reply Cancel Reply

    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2023 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.