SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Karşıyakalı çocuklara yeni eğitim yuvası

Güncelleme: 20:37 - 07.12.2023
Karşıyakalı çocuklara yeni eğitim yuvası

Karşıyaka Belediyesi tarafından Mavişehir’de yapımı tamamlanan anaokulu, 2 bin 860 metrekare alan üzerine kuruldu. 2 katlı eğitim kurumunda; modern sınıflar, 510 metrekare açık ve 70 metrekare kapalı oyun alanı, 15’er kişilik uyku odaları oluşturuldu. 120 öğrenci kapasiteli tesiste, idari kısımların yanı sıra yemekhane de yer aldı. Her iki kat da engelli erişimine uygun hale getirildi. Son düzenlemeleri yapılan anaokulunun, 12 Kasım Pazartesi günü saat 16.00’da, törenle hizmete açılacağı belirtildi.

AĞAÇLAR İÇİN PROJE DEĞİŞTİ

Çocuklara yönelik hizmetlerini sürdürürken, doğaya karşı sorumluluğunu da unutmayan Karşıyaka Belediyesi, inşaat alanındaki ağaçlara zarar vermemek için, projeyi değiştirdi. Mimari proje üzerinde yapılan oynama sayesinde, alandaki ağaçlar korundu ve kesilmedi.

GELECEĞE YATIRIM

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Biz her şeyden önce, kendimizi çocuklarımıza karşı sorumlu hissediyoruz. Bu sorumluluk ile çalışarak, Karşıyakamıza çağdaş bir anaokulu daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu eğitim yuvası da Karşıyaka Belediyesi’nin insan odaklı, geleceğe karşı sorumlu, gücünü bilimden, kültürden, sanattan alan, çağdaş yerel yönetim felsefesinin bir ürünü olacaktır. Anaokullarından üniversiteye kadar, onların sağlıklı, eğitimli, donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için, elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

SAYI 7’YE ÇIKACAK 

Son 4,5 yılda Ahmet Piriştina, Karşıyaka’nın Filizleri, Kardelenler ve Muzaffer İzgü Anaokullarını açan; iki kültür merkezindeki oyun odalarında da yarım gün hizmet sunan Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir’de yapımı tamamlanan yeni anaokulu ile birlikte okul öncesi eğitim kurumlarının sayısını 7’ye çıkarmış olacak.
 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz