SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Motto Wind Butik Otel rüzgarı esiyor

Güncelleme: 20:32 - 07.12.2023
Motto Wind Butik Otel rüzgarı esiyor

Butik otel konsepti ve kişiye özel hizmet felsefesiyle dikkat çeken Motto Wind’in yeni işletmecisi turizm ve otelcilik sektörünün deneyimli isimlerinden Aydın Balcı oldu.

Uzun yıllar Taksim Otelcilik A.Ş. bünyesinde Abant, Kuşadası ve son olarak da Alanya’daki tesislerde üst düzey yöneticilik yapan Balcı, amaçlarının çağdaş ve modern dizaynlı odaları ve müşteri odaklı hizmet felsefesiyle konuklara her zaman daha iyisini sunmak olduğunu söyledi.

Dünyanın en eski ve en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’in incisi Çeşme Alaçatı’da bulunan Motto Wind’in, yeni yılda da tatilcilerin uğrak yeri olmaya devam edeceğini belirten Aydın Balcı,

“Alaçatı çarşısının en güzel noktasında merkezi bir konuma sahip olan otelimiz, tarihi Alaçatı güzelliklerine ve alışverişe yürüme mesafesinde. Motto Wind’den çıktığınız anda tarihi güzelliklerin keyfine varabilir, alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Konforlu odaların yanı sıra; eşsiz lezzetlerden oluşan Motto’nun özel mutfağıyla sizlere benzersiz bir tatil keyfi yaşatacağız” diye konuştu.

2019 yılını Motto Wind’de karşılayacak konuklar için özel paketler hazırladıklarını belirten Aydın Balcı, ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenlerin 0 232 716 79 46 ve 0 542 321 07 09 numaralı telefonları arayabileceklerini de sözlerine ekledi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz