SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Sinema sektörü masaya yatırılacak

Güncelleme: 20:32 - 07.12.2023
Sinema sektörü masaya yatırılacak

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde 20 Aralık günü saat 14.00 de gerçekleştirilecek panelde  amaç; “İzmir’in Ekonomik ve Kültürel Gelişimini Güçlendirmek adına Sinema Endüstrisini İzmir’de canlandırma konusunu gündeme getirmek” olacak.

Moderatörlüğünü Tiyatro, Sinema ve Dizi oyuncusu  Levent Öktem’in yapacağı panelde ; Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Sinema Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lale Kabadayı,  “Felsefeden Sosyolojiye İzmir’in Sinema İçin Olanaklılığı” konusunu anlatacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Asuman Altay,  “Sinema endüstrisinin ekonomik ve mali boyutu: Devlet ve Özel Sektör Açısından değerlendirme ” konusunu masaya yatıracak.

sinema-paneli.jpg

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Dr. Hilal Yılmaz “Kent tanıtımında sinemanın nemi ve dış ülke örnekleri” ni anlatırken,  İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü Öğr. Gör. Selma Keleş de  “Dünden bugüne İzmir sinemaları” hakkında bilgi verecek.

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, Doç.Dr.Çağrı İnceoğlu da  “Festivallerin sinema endüstrisine katkısı”nı alatacak. İzmir’in Lokomotif  sektörü olmaya aday sinema sektörüne kurumların dikkatini çekmek, Türkiye’deki sinema endüstrisini İzmir’e davet etmenin yollarını konuşmak, sektörün yeni mezunlarına istihdam fırsatları yaratmak üzere altyapı kurulmasına vesile olmak ve  sektörün deneyimli oyuncuları ile öğrencileri buluşturmayı amaçlayan panele 

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener,  Ege Bölge Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Üniversitelerin yöneticileri, öğrenciler, Ege Bölgesi Rotary Kulüpleri’nin üyeleri  ve iş dünyasından katılımlar bekleniyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz