Gönen ilçesine tatil için gelen ve köpeğiyle birlikte doğa yürüyüşüne çıkan ünlü ekonomist Korhan Berzeg’den bir haftadır haber alınamıyor. Berzeg’in kızı Nisa, babasının kaçırıldığını düşündüklerini söylerken, yetkililer arama çalışmalarını sürdürüyor. Gönen Armutlu kırsal mahallesinde yaşayan 83 yaşındaki Berzeg’in kayboluşu endişe yaratırken, ailesi herhangi bir iz bulunmadığı için kaçırılma ihtimalini değerlendiriyor.
Arama kurtarma çalışmalarına jandarma ekipleri, komando timleri, arama kurtarma birimleri ve yerel gruplar katılıyor. Havadan dronlarla yapılan aramaların yanı sıra karadan da ekipler halinde bölgede araştırmalar yapılıyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir bulgu elde edilemedi.
Alzheimer Teşhisi Konulmuştu
Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, eşinin kahvaltı hazırlığı yaparken köpeğiyle çıktığı yürüyüşten geri dönmediğini belirtti. Berzeg’in Alzheimer teşhisi konulduğunu ancak hastalığın henüz başlangıç aşamasında olduğunu ifade eden Angela Berzeg, eşinin sağlıklı ve akli dengesinin yerinde olduğunu vurguladı.
Berzeg’in İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg ise babasının son derece sağlıklı ve bilinci yerinde olduğunu söyledi. Hiçbir iz bulunmadığından dolayı kaçırılma ihtimalini düşündüklerini belirten Nisa Berzeg, yetkililerin arama çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü ifade etti.