SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

Yerel haberciliğe yeni soluk geliyor

Güncelleme: 20:01 - 07.12.2023
Yerel haberciliğe yeni soluk geliyor

Popüler Yayıncılık Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. olarak sahip oldukları yayınlar ile ilgili bilgi veren Cemil Dirim, alanında rakipsiz olan “ Popüler Sağlık Dergisi”ni 15 yıl önce ulusal olarak  yayımlamaya başladıklarını vurgulayarak, ‘Popüler Sağlık Dergisi’ bizim ilk göz ağrımız. İzmirli bir yayımın ulusal bazda var olabileceğini gösterdi. Dört yıldır da siyasetten ekonomiye, yerelden sağlığa pek çok konuya yer veren “ Yerel Çözüm Dergisi”ni yayımlıyoruz. Ayrıca yerel yönetimlerin nabzını tutan     “Yerel İz Dergisi”de 3. Yaşına girdi. İnternet haberciliğinin önem kazanması üzerine bu alanda da yatırımlarımızı yaptık. Aralarında “Egeli Haber”, “ Demokrat Gazete” nin olduğu 10 haber portalımız var. Farklı yayın politikaları ve hedef kitleleri olan portallarla her alanda en kapsamlı haberi sunmaya gayret ediyoruz’’ dedi.

Gazetelerin kapandığı, sektörün zorlu süreçten geçtiği bir dönemde yeni yatırım yapmalarını bazılarının yadırgadığını vurgulayan Dirim, “ Biz 15 yıl önce İzmir merkezli ulusal sağlık dergisi çıkaracağımızı söylediğimizde de insanlar yadırgamıştı. Ancak şimdi Popüler Sağlık Dergisi alanında bir numara. Dijital medya alanında da hayata geçirdiğimiz ve hazırladığımız haber portalları ile çok daha geniş bir kesime hitap edeceğiz.” diye konuştu.

Yerel haberciliğin gittikçe önem kazandığını kaydeden Dirim, sözlerini şöyle sürdürdü; “ İnsanlar yaşadığı ilçede meydana gelen haberlere daha çok ilgi gösteriyor. Buna sosyoloji de ‘’Aitlik’’ ilkesi denir. Bundan yola çıkarak bir süredir bazı ilçelere özel haber portalları kurmayı düşünüyorduk. Yerel seçim döneminde Aliağa’da bunun startını vermiştik. Önümüzdeki günler de Kemalpaşa’nın nabzını tutacağına inandığımız ve son hazırlıkları süren “ Kemalpaşa Haber” sitesi yayına başlayacak. Yine Kemalpaşa’ya özel bir gazete yayınlamaya başlayacağız. Bir sonraki hedefimiz ise Menemen olacak. Menemen’de de haber portalları için gerekli domainleri aldık. Hedefimiz orada da en kısa zamanda faaliyete geçmek. Amacımız ulusal yayınlarımızın başarısını yerelde de yakalamak. Sektöründe pek çok yeniliğe imza atan Popüler Yayıncılık olarak yeni projelerimiz ile farklılık yaratmaya devam edeceğiz. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ederiz.”

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz